Fabric Source

Fabric Source er det første bæredygtige materialebibliotek for mode- og tekstilindustrien. Projektet er et unikt initiativ ført an af Danish Fashion Instutute (DAFI), en del af Nordic Initiative, Clean and Ethical (NICE), i tæt samarbejde med ledende virksomheder i tekstilindustrien, som C.L.A.S.S., Le Souk, Better Cotton Initiative and Sustainable Apparel Coalition.

Formålet med Fabric Source er, at promovere flere bæredygtige produkter og produktionsmetoder med mindre negativ indflydelse på miljøet, og bevise at mode kan være bæredygtig uden at gå på kompromis med design, pris og kvalitet.

Materialebiblioteket tilbyder alle de nødvendige faciliteter for designere, indkøbere og andre interessenter indenfor produktion, blandt andet farveprøver- og bøger, professionelle tekstbøger og databaser.

I stedet for at opsøge individuelle leverandører og booke seperate prøver, kan materialebiblioteket tilbyde en samlet database og information til designere og indkøbere omkring, hvor og hvordan de kan producere mere bæredygtigt og dermed reducere den miljømæssige belastning gennem hele værdikæden.

Book en tid via booking@fabricsource.dk

Husk at inkludere navn, virksomhed, forventede antal besøgende samt foretrukne dag og tidspunkt for besøget.